Waar toewijding en innovatie samenkomen

Al 20 jaar uitmuntende dienstverlening

We hebben onze reputatie als vooraanstaand leverancier van industriële kleppen en afsluiters, met kantoren in Roemenië en Nederland, te danken aan onze indrukwekkende lijn producten en onze klantgerichte werkwijze.

Bij Robmet hechten we veel waarde aan de samenwerkingen die we hebben met de meest geavanceerde fabrikanten van industriële afsluiters en de langer termijn relaties die we realiseren met onze klanten. Van olie en gas tot landbouw en de water- en chemische industrie, wij zijn de experts geworden op het gebied van industriële kleppen en afsluiters en de technische ondersteuning die hierbij hoort.

Al 20 jaar bieden wij oplossingen voor de meest gecompliceerde projecten en bouwen wij ons bedrijf op onze technische knowhow, ons uitgebreide productassortiment en onze betrouwbare service. Wij begrijpen dat elke bout, elke schroef en elke klep nodig is om een solide, betrouwbare werking te garanderen. Daarom zijn we trots op de inzet, loyaliteit en het respect dat we delen met onze community. Van klanten en werknemers tot leveranciers en investeerders, onze vaste connecties hebben ons bedrijf de afgelopen 20 jaar gevormd. Onze oorspronkelijke belofte was om het beste te leveren wat de industrie te bieden heeft, en deze belofte is niet veranderd.

Robmet
Robmet
Sinds2001
Waar het allemaal begon

Onze reis begon in 2001 in Roemenië. Vanuit onze bescheiden start als nieuwe leverancier van industriële kleppen en afsluiters, groeiden we gestaag door het opbouwen van langer termijn relaties met klanten die onze toewijding en expertise waarderen. Gebouwd op de waarden van eerlijkheid en loyaliteit, werd Robmet al snel de toonaangevende leverancier van kleppen en afsluiters in Roemenië. Vanuit hier groeide we verder tot een vertrouwde leverancier voor meer klanten verspreid door Europa.

Vandaag de dag zijn we trots dat we uitbreiden en groeien op nieuwe markten, voortbouwend op onze reputatie van uitmuntende service. Onze klanten in heel Europa kunnen rekenen op een gegarandeerde levering van de producten die zij nodig hebben binnen drie dagen, en in Roemenië zelfs binnen 24 uur.

Wij beschikken over de meest efficiënte en concurrerende distributieketen in de sector. Wij bieden garantie evenals technische bijstand om onze klanten in elke fase van het aankoopproces te ondersteunen.

Ons bedrijf is gestaag gegroeid. Wat begon met de visie van onze twee oprichters is nu uitgegroeid tot de inzet van een team van ingenieurs, technici, getalenteerde medewerkers en een uitzonderlijk verkoopteam.

Onze blik op de toekomst

Het is altijd ons doel geweest om een compleet pakket voor onze klanten te creëren. Daarom werken wij samen met de beste fabrikanten van industriële afsluiters en staat ons technisch team klaar om klantenondersteuning te bieden.

Terwijl we blijven groeien, blijven we ook ons productassortiment uitbreiden en onze inkooppijplijn nog verder ontwikkelen om ons dienstenaanbod naar een hoger niveau te tillen. Wij gaan altijd een stap verder om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen op het gebied van betrouwbaarheid, efficiëntie en ondersteuning.

Ontdek onze diensten