Onze partners

We zijn trots om samen te werken met de beste producenten van industriële kleppen en afsluiters ter wereld

Al meer dan twee decennia hebben wij onze reputatie opgebouwd op basis van onze sterke partnerschappen met toonaangevende fabrikanten van industriële afsluiters. Wij kopen de meest innovatieve en hoogwaardige apparatuur van over de hele wereld en combineren geavanceerde producten met onze technische expertise om onze klanten efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen.

TECOFI

TECOFI TECOFI is vooral actief op het gebied van waterbehandeling, in cementfabrieken en in de papier- en chemische industrie. TECOFI is een leverancier van kleppen die in Frankrijk is gevestigd en internationaal opereert. Hun uitgebreide assortiment kleppen van hoge kwaliteit wordt ook gebruikt om de productie in andere industrieën, zoals de voedselverwerkende, farmaceutische en suikerindustrie, draaiend te houden.

TECNIDRO

TECNIDRO TECNIDRO, gevestigd in Genua, ontwerpt, ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt automatische hydraulische kleppen en waterbeheersingssystemen over de hele wereld. Het is de fabrikant van de grootste regelklep ter wereld met een nominale diameter van 1400 mm. De belangrijkste toepassingsgebieden van deze fabrikant zijn irrigatie, waterleidingbedrijven, watervoorziening en -distributie, de bouwsector, waterbehandeling, brandbeveiligingssystemen, brandstoffabrieken en watermeters.

BELGICAST

BELGICAST BELGICAST, dat zich op de waterindustrie richt, biedt een breed gamma technische oplossingen voor waterbeheersing. De producten, die in Spanje worden geproduceerd, omvatten kleppen met diameters van 20 tot 2200 mm en nominale drukken tot 250 bar. Het doel is een compleet gamma van producten en oplossingen aan te bieden voor de efficiënte behandeling van de vitale levensbron: water.

FUCOLI

FUCOLI FUCOLI, een in Portugal gevestigd familiebedrijf, ontwikkelt gietijzeren producten voor drinkwater- en afvalwaternetwerken, de gasindustrie, telecommunicatie en brandbestrijding. Hun producten variëren van kleppen (waaronder zachtafdichtende schuifafsluiters, vlinderkleppen, terugslagkleppen en vlotterafsluiters) tot hydranten, hulpstukken en toegangsoplossingen voor waternetwerken, afvalwaterbehandeling, gasdistributie en brandbeveiliging.

WODROL

WODROL WODROL is een toonaangevende fabrikant van industriële afsluiters op de Poolse markt en biedt industriële afsluiters, hydranten en reparatiesystemen. Hun producten zijn hoofdzakelijk vervaardigd uit grijs en nodulair gietijzer en samen voorzien wij in de industriële behoeften op het gebied van water en riolering.

BELVEN

BELVEN Het hoofdkantoor is gevestigd in Mechelen (België), en is gespecialiseerd in bouwtechnische, industriële en milieu toepassingen. Als hoofdleverancier voor de grootste HVAC-installatiebedrijven van België, worden de ventielen van deze fabrikant onder meer gebruikt in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, scholen, openbare gebouwen, kantoren, woningen en zwembaden.

IMP ARMATURE

IMP ARMATURE Met producten zoals bovengrondse en ondergrondse hydranten, schuifafsluiters, zadels en verbindingselementen, worden alle IMP ARMATURE toepassingen geproduceerd en getest in Slovenië. De fabrikant is gespecialiseerd in bouwtechnische, industriële en milieutoepassingen. IMP ARMATURE is een vertrouwde Robmet-partner dankzij hun hoge kwaliteitsstandaard.

RIV RIV, ooit een ambachtelijk Italiaans bedrijf, exporteert zijn producten nu internationaal naar meer dan 70 landen met de hulp van Robmet. De productie omvat afsluiters en onderdelen voor de volgende sectoren: loodgieterij, industrie, de gasindustrie, waterwerken, irrigatie, zoötechniek, mengmesttanks en biogas. Er wordt veel aandacht besteed aan productontwikkeling van bestaande producten.

GENEBRE

GENEBRE Een wereldspeler uit Spanje op het gebied van vloeistofregelkleppen en kranen van hoge kwaliteit. Wij vertrouwen op GENEBRE voor producten die de vraag naar specifieke behoeften van elke markt. Haar productlijn bestaat uit vier hoofdcategorieën: Hydrosanitair (messing kranen en accessoires), Industrieel (roestvrijstalen kranen en accessoires), Kranen (thuiskranen voor badkamer en keuken) en Openbare kranen, die uitstekende oplossingen bieden voor debietbeheersing.

LIMESA

LIMESA LIMESA, een erkende leider op het gebied van debiet- en warmtebeheer, produceert magnetische debietmeters. Van alle mechanische onderdelen, PTFE-voeringen, ontwikkeling en fabricage van elektronische eenheden tot aan toepassingssoftware. Het bedrijf is opgericht in Tsjechië en heeft inmiddels klanten in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

TTV-JC GROUP

TTV-JC GROUP TTV-JC valve group is een in Spanje gevestigd bedrijf met een sterke aanwezigheid over de hele wereld. De kernactiviteit van het bedrijf is het ontwerpen, produceren en leveren van afsluiters en kleppen voor de industriële markt. Via Robmet leveren zij producten aan industrieën zoals de scheepvaart en offshore, energieopwekking, de staalindustrie en de mijnbouw.

FAF VALVE

FAF VALVE FAF VALVE is voornamelijk actief in Turkije en produceert afsluiters voor alle domeinen binnen de gas-, olie- en waterzuiveringsindustrie. Het exporteert zijn producten zoals kogelkranen, expansiestukken en hydranten naar meer dan 40 landen wereldwijd en is een waardevolle partner van Robmet.

GEDIK TERMOVANA

GEDIK TERMOVANA Een Turkse fabrikant met een lange staat van dienst die zich richt op het wereldwijd leveren van industriële producten, voor zowel de overheid als de particuliere sector, binnen de infrastructuur, energie en bouw. De producten, gemaakt van gietijzer, nodulair gietijzer, staal, roestvrij staal, duplex en brons, zijn ideaal voor industrieën zoals energiecentrales, olie en scheepsbouw.