De norm voor de chemische industrie

Veerkracht en betrouwbaarheid

Het werken met chemicaliën vereist uiterste precisie en aandacht vanwege de gevaarlijke aard van het werk. Dit betekent dat van de gebruikte apparatuur wordt verwacht dat zij aan strenge normen en eisen voldoet. Onze drukregelkleppen worden op grote schaal gebruikt voor diverse processen, zoals het toevoegen van een gecontroleerde dosering chemicaliën aan een andere set op bepaalde niveaus. De kleppen moeten in extreme omstandigheden werken, en daarom zijn zij strategisch ontworpen om zeer zure, corrosieve en schurende omstandigheden aan te kunnen. Wij begrijpen dat het van essentieel belang is dat deze kleppen goed geconstrueerd zijn om precieze resultaten te behalen, om schade aan andere apparatuur te voorkomen en natuurlijk om gevaarlijke chemicaliën binnen het systeem te houden.

Daarom produceren wij hoogwaardige, duurzame kleppen met een lange levensduur, zoals de Lift Check klep, met terugkeer stroom. Onze producten garanderen de veiligheid van uw apparatuur en personeel.

Petrochemische industrie en raffinaderijen

In de groeiende petrochemische industrie zijn de juiste klepcomponenten van cruciaal belang voor zowel de veiligheid als het succes van het bedrijf om aan de vraag te voldoen.

Onze klanten produceren alles van kunststoffen tot polymeren en wenden zich tot ons voor industriële stromingsoplossingen. Wij leveren de hoogste kwaliteit kogelkranen, vlinderkleppen, mesafsluiters en klepafsluiters, samen met pompen en afdichtingen, speciaal ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden te werken.

Onze drukregelkleppen zorgen voor de juiste verdeling van elementen om de productie strak en efficiënt te houden en onze geïntegreerde flowoplossingen en technische kennis zorgen ervoor dat wij als partner met onze klanten kunnen samenwerken om kosten te besparen en hun werkzaamheden uit te breiden.