We brengen u van booreiland naar raffinaderij

Oplossingen voor olie en gas

Van booreilanden tot raffinaderijen, onze klanten vertrouwen op onze pompen, kleppen en afdichtingsoplossingen om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven in de sector en leveren apparatuur van hoge kwaliteit, uiteraard inclusief onze technische ondersteuning, om ervoor te zorgen dat de bedrijfsactiviteiten soepel en effectief kunnen verlopen.

Onze oplossingen zorgen voor minder downtime en een betere doorloop van de productieprocessen, en onze betrouwbare apparatuur is ontworpen om lang mee te gaan. Wij weten dat de omstandigheden sterk kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en het klimaat, en daarom zijn onze producten gebouwd op de meest extreme condities. Ook ondersteunen we onze klanten bij het innoveren met nieuwe en opkomende technologieën door producten te leveren die werken met de meest futuristische systemen.

Productie

Als we het hebben over oliewinning, of dat nu uit de oceaanbodem is of uit olievelden in de woestijn, dan spreekt het voor zich dat je de meest robuuste apparatuur nodig hebt voor de klus. ROBMET herkent en bestrijdt alles wat in de weg staat van upstream productie. Daarom zijn onze producten, zoals gasleidingen en fittingen, uitstekend bestand tegen zout, zand en ander vuil dat de productie kan vertragen of stopzetten. Situaties en omstandigheden kunnen veranderen en daarom staan wij klaar om elke uitdaging die zich in de productie voordoet aan te gaan.

Distributie

Van hogedrukontwerpen tot metal-seating technologie en metallurgen, wij leveren duurzame afsluiters aan downstream industrieën die de distributie veilig, efficiënt en effectief maken. Onze duurzame oplossingen zijn bestand tegen de hoge temperaturen in raffinaderijen, terwijl ze de doorstroming regelen, vuil filteren en de druk reguleren.

Transport

Aangezien pijplijnprocessen en geavanceerde productietechnieken een behoefte creëren aan innovatieve nieuwe oplossingen, werken wij bij Robmet samen met toonaangevende fabrikanten om onze klanten dynamische en vernieuwende oplossingen aan te bieden. Wanneer het aankomt op het veilig en efficiënt vervoeren van olie en gas leveren wij enkel de hoogste kwaliteit materialen.